PRVA SRPSKA KNJIGA O NOVAKU ĐOKOVIĆU: "Legenda" Miloša Bećagovića od danas u prodaji!

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Knjiga LEGENDA o Novaku Đokoviću je od danas, 3. septembra zvanično u prodaji u svim bolje snabdevenim kioscima, u tržnim centrima i aerodromima Srbije, dok se u Crnoj Gori i Republici Srpskoj očekuje od 10. oktobra!

Spremni ste za prvu srpsku knjigu o najboljem svih vremena?

Kako je Srbin u jednoj godini postao simbol večnosti? Kako je iz ugla novinara pratiti na svim turnirima najboljeg svih vremena? Kako je najbolji svih vremena uopšte uspeo da bude najbolji svih vremena?

Odgovore na sva ova pitanja daće vam LEGENDA od autora Miloša Bećagovića, novinara i kolumniste koji je imao priliku da Novaka tokom čitave 2023. godine prati od Australije, preko Francuske, Italije i Velike Britanije, pa sve do Španije i Sjedinjenih Američkih Država.

Povratak u Melburn posle koronavirusa i osvajanje 10. titule Australijan Opena, dolazak na šljaku i pehar u kući Rafaela Nadala, epska bitka sa Karlosom Alkarazom u finalu Vimbldona i večnost pod svetlima Njujorka sa 24. Grend slem trofeju... Sve ovo ćete moći da pročitate u redovima čoveka koji je imao priliku da tri velika trofeja vidi u jednoj godini i sva četiri velika turnira isprati na licu mesta.

Događaji koje niste mogli da vidite na televiziji, mirisi i ukusi Grend slemova koje niste mogli da osetite preko malih ekrana, reči i događaji koje niste mogli da vidite niti na jednom portalu ili novini.

Bećagović je u poslednje dve godine bio na osam Grend slemova, a u svom delu je pisao baš o 2023. godini kada je Đoković zvanično po svim parametrima postao, ne samo najbolji teniser, već i najbolji sportista u istoriji ove planete. Od 2023. godine više niko relevantan nema šta da prigovori na njegovu titulu najvećeg, od 2023. godine više nema dvojbe da onaj odabrani dolazi iz Srbije, od 2023. godine je jedan čovek zvanično postao LEGENDA.

Sa peharima Australijan Opena, Rolan Garosa i US Opena, te sa finalom Vimbldona, godina je bila za pamćenje, a u knjizi ćete imati prilike i da čitate kako je bilo sa Novakom na Mastersu u Rimu, Dejvis kupu u Malagi i na Srpska Openu u Banjaluci.

Svi pomenuti turniri su slikovato objašnjeni u delu koje će upotpuniti kolekciju apsolutno svake sportske kuće u Srbiji. Osetićete kako je to iz prvog lica koračati po dve nedelje svakim Grend slemom, kako je to kada iz prvih redova gledate svaki meč, svaki pokret i istoriju koju je Novak pravio i napravio.

Melburn, Pariz, London, Njujork, Malaga, Rim... Iz pera priznatog sportskog novinara do vaših ruku i polica.

Knjiga LEGENDA je od danas, 3. septembra u prodaji na svim kioscima!

Tako je.

Ovu knjigu ćete moći da nađete u svim bolje snabdevenim kioscima, u tržnim centrima i aerodromima Srbije od 3. septembra za 699 dinara, a onda i Crne Gore i Republike Srpske od 10. oktobra!

Požurite po svoj primerak i budite jedan od 3.000 ljudi koji će u prvom tiražu imati priliku da sa Novakom prođe godinu kada je jedan od nas postao najveći od svih.

(Telegraf.rs)

Video: Novak oduševio volontere i redare koji su radili tokom Dejvis kupa Srbija - Grčka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    3. septembar 2024 | 13:16

    Kupicu svakako jos koliko danas. Cena nebitna kad je u pitanju nas Nole i divno pero Milos Becagovic. Pa da to cita i uziva.

  • Kele

    3. septembar 2024 | 16:26

    Bravo Miloše Bečagović, stil pisanja Vam je fantastičan, uvek uživam u onome što objavite za našeg jedinog Noleta, knjigu obavezno kupujem💯

  • 6+4+3=2

    3. septembar 2024 | 18:58

    sa nestrpljenjem očekujemo knjigu sa bajkama i pripovetkama za decu o fss i slavnim uspesima i golovima rekordera mitra protiv tuturutu ekipa mongolija bangladeš džibuti honduras antiga i barbuda ... i neverovatnim partijama na dva zadnja svetska prvenstva i na euro24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA