Kakva šteta! Kecmanović posle totalne drame i teniskog maratona poražen od polufinaliste Vimbldona!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da napravi novi podvig na US Openu pošto je posle velike drame, i preokreta, poražen Lorenca Musetija sa 3:2 i tako ispao sa US Opena!

Imao je Kecmanović sve u svojim rukama...I igru i meč lopte, ali... Eliminisan je sa US Opena od Lorenca Musetija koji je, i ovoga puta, pokazao da nije slučajno ove godine igrao polufinale Vimbldona.

Srpski teniser je odlično otvorio meč i odmah pokazao rivalu da će u ovom meču biti, u najmanju ruku, ravnopravan rival. Tako, Kecmanović je poveo protiv Musetija sa 4:2, koristeći svoju agresivnu igru da napravi brejk. Iako je Museti pokušao da se vrati, Kecmanović je bio stabilan, odbranio svoj servis i zatim, uz još jedan brejk, osvojio set rezultatom 6:3.

U drugom setu, Miomir Kecmanović je ponovo započeo snažno, brzo poveo sa 2:1. Međutim, Museti je odgovorio oduzimanjem Kecmanovićevog servisa i poveo sa 4:2. Kecmanović je uspeo da smanji rezultat na 4:5, ali nije iskoristio priliku da izjednači. Sa druge strane, Itlaijan je na kraju zadržao svoju prednost i osvojio set rezultatom 6:4.

U trećem setu, Miomir Kecmanović i Lorenzo Museti su igrali izjednačen tenis, ali je Italijan prvi napravio brejk za vođstvo 4:3. Ipak, Kecmanović je odmah uzvratio i izjednačio na 3:3, nakon čega je Museti bio taj koji je zadržao smirenost i napravio ključni brejk za vođstvo od 5:4, a zatim je osvojio set rezultatom 6:4.

U nastavku, Kecmanović "dodaje  gas" i pravi brejk za 2:0. Museti odmah uzvraća istom merom, ali to je u ovom setu od njgea bio to. Srbin podiže nivo igre, vezuje brejkove i sa ubedljivih 6:2 dolazi do izjednačenja u setovima.

A onda...

Potpuna drama u petom setu. Museti pravi rani brejk, a Kecman uzvraća Potom, sve do 5:5, nije bilobrejka da bi priliku da prelomi meč imao srpski teniser. Na žalost, Kecmanović ne koristi svoju šansu, a to otvara prostor Musetiju koji dolazi do brejka za 6:5 i poto, dolazi do pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons o debiju pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA