Polufinalista Olimpijskih igara eliminisan sa US Opena!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Polufinalista nedano završenih Olimpijskih igara u Parizu i 19. teniser sveta Feliks Ože-Aljasim eliminisan je sa US Opena, pošto je u 1. kolu poražen od Jakuba Menšika sa 3:0.

Meč je počeo sa po jednom razmenom brejkova. Potom, Menšik je iskoristio priliku i poveo sa 2:1. , a onda i 3:1, posle novog brejka. Iako je Ože-Aljasim pokušao da se vrati u igru, u tome nije uspeo. Do kraja seta, Menšik je uspešno držao svoj servis, dok je Ože-Aljasim nastavio da se bori bez uspeha, što je rezultiralo novim brejkom 65. tenisera sveta i rezultatom prvog seta od 6:2 u korist Menšika.

Feliks Ože-Aljasim je otvorio drugi set sa solidnim servis-gemom, ali Menšik je brzo izjednačio na 1:1. Ože-Aljasim je nastavio sa dobrom igrom i uspeo je da povede sa 2:1. Menšik je potom izjednačio na 2:2. I jedan i drugi teniser bili su sigurni i osvajali poene na svoj servis do pred kraj seta. Na kraju, Menšik je uspeo da iskoristi svoju šansu i zatvori set sa 6:4, posle novog brejka.

U nastavku. Menčik je igrao sve sigurnije.Prvo je poveo sa 1:0. Ože-Aljasim je potom izgubio svoj servis-gem, što je omogućilo Menšiku da poveća prednost na 2:0. Ože-Aljasim je pokazao karakter i vratio se u igru, ali nije mogao da izdrži pritisak. Menšik je uspešno održao prednost i povisio na 4:1. Usledila je nova borba u kojoj je Menšik ponovo uspeo da se izbori za prednost, a Ože-Aljasim je izgubio još jedan servis-gem, što je Menšiku omogućilo da zaslućeno i ubedljivo slavi u ovom duelu i plasira se u nastavak takmičenja.

Da podsetimo, Ože-Aljasim je bio u sjajnoj formi na Olimpijskim igrama u Parizu. Tu je stigao do polufinala gde je eliminisan od Karlosa Alkaraza.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA