Prvi put se oglasio trener zbog kojeg je Janik Siner "upao" u doping skandal: Ovo je poručio čitavom svetu

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Veliki doping skandal izbio je tokom Indijan Velsa kada je italijanski teniser Janik Siner dobio dva pozitivna testa na klostebol. Na kraju je oslobođen svih optužbi, zato što su njegovi treneri priznali da su slučajno "uneli" ovu nedopuštenu supstancu u njegov organizam. 

Kako je navedeno, Siner je bio u kontaktu sa ovom supstancom, pošto je njegov trener Đakomo Naldi koristio kremu sa klostebolom zbog jedne posekotine. Na kraju je ona nekako došla na kožu Italijana.

Pošto je sve otišlo predaleko, saopštenjem na društvenim mrežama morao je da se oglasi i sam Naldi, koji je istakao da je bio pod konstantnom medijskom pažnjom prethodnih par dana. Pokušao je da objasni svoj slučaj.

- Jedina je istina da postoje dve staze pravde: ona prava koju određuju sudovi i ona (nažalost efikasnija) koju određuju mediji. Ova druga je previše često površna i retko zasnovana na konkretnim činjenicama, koje su u ovom slučaju, usput, javne. Kao posmatrač, uvek sam se pitao koji je cilj spektakularizovanja pravnih slučajeva, ako ne da se sudi, stvara ili uništava ljude i njihovu reputaciju. Danas, kao neko ko je u središtu svega ovoga, imam potvrdu toga!

Pre godinu i po dana pridružio sam se fantastičnoj radnoj grupi, sastavljenoj od sjajnih ljudi, velikih profesionalaca i saputnika. Sa njima sam doživeo trenutke radosti i bola, delio emocije, okusio pobede i poraze. Sa ljudima iz ove grupe, stvorio sam snažnu vezu, ali pre svega sam mogao da postignem istorijske ciljeve, koji su nas uveli u istoriju italijanskog tenisa. Ponosan sam što sam bio deo ovog velikog tima, svestan da sam dao maksimum, da sam bio profesionalan 100%, ali i da sam dao više, jer kada uložite srce, sigurno je da ćete dati više. Teško je pomisliti da više nisam deo toga, teško je biti van kutije s vama i navijati za Jannika, ali ću morati brzo da se naviknem - napisao je Naldi.

Za kraj se zahvalio Sineru, ali i svim ljudima koji mu "nisu sudili".

- Hvala Janiku i srećno, za veliku karijeru, ti si šampion. Na kraju, hvala svim ljudima koji u ovim danima nisu površno sudili.

(Telegraf.rs)

Video: Bil Dafi oduševljen Goranom Dragićem: "To je jedna od najboljih osoba koju poznajem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Иван

    25. avgust 2024 | 10:59

    A zaboravio covek da kaze da su sudovi uvek na strani bogatih drzava i zapada,da se to desilo nasim rusima rumunina irancima ili bilo kom coveku iz drzava koje ne podrzava zapad dobili bi odma zabranu na dve godine,svima je jasno da je istina ne bitna a da je istina to sto odgovara bogatima

  • Nada

    25. avgust 2024 | 10:52

    Ko laže taj krade bodove... Hahaha haha haha?!

  • Mumija

    25. avgust 2024 | 11:12

    Sama cinjenica da su ti dali otkaz dovoljno govori koliko ste iskreni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA