Naomi Osaka pričala o Pokemonima pred US Open, a onda ukazala na ovu tetovažu Nika Kirjosa!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Japanska teniserka Naomi Osaka pričala je pred početak US Opena, između ostalog, o Pokemonima i njenoj navici da gleda taj popularni crtani i igra aktivnu igricu koja bila prava senzacija jedno vreme.

Novinar ju je pitao da li je moguće povezati njenu ljubav prema tome i određenom Pokemonom sa njenim performansom i pojavom u tenisu, na šta je ona imala zanimljiv odgovor pomenuvši Nika Kirjosa.

- Mogu da sedim ovde dosta i da razmišljam o tome. Jeste pitali Nika o tome? On je isto veliki fan Pokemona? Mislim da bi vam on dao odgovor iz ovih stopa. Što se tiče mene, reći ću vam dva moja omiljena Pokemona. Idem sa Čarizardom. Izvinjavam se. Nekada sam volela vodeni tip, kornjaču, ali mi je Čarizard postao omiljeniji. Verzije Pokemona X ili Y. Znate, onaj veliki zmaj sa crvenim krilima. To mi je omiljeni! Sada me je malo sramota... - nastao je smeh u sali za konferencije.

Inače, Nik Kirjos je veliki ljubitelj Pokemona i ima ogromnu tetovažu koja je poznata od ranije, a on se nikada nije ustručavao da taj crtani navodi kao veoma bitan deo svog detinjstva i života.

(Telegraf.rs)

Video: Kim lopov, morbidne oči, zlatni vitez, mač i šiške ispod miške: Najbizarniji stajlinzi sa Met Gale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA