Ben Rotenberg se oglasio zbog teniskog skandala, zaboravio kako je prošao Novak: "Treba da se postavi primer"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Svet tenisa uzdrman je noćas zbog svojevrsnog skandala koji je napravio Aleks Mihelsen tokom finala ATP turnira u Vinston-Sejlemu. Američki teniser, naime, revoltiran je snažno udario lopticu posle poena i pogodio nekoga u publici, ali zbog toga nije diskvalifikovan. 

Sutkinja, Oreli Turt je otišla do navijača, potvrdila da je on dobro i nakon razgovora sa supervizorom nastavila meč kao da se ništa nije desilo. A setimo se kako je u istoj situaciji kod iste sutkinje prošao Novak Đoković na US openu pre samo par godina...

Svoje mišljenje dao je i poznati novinar i često kritičar Novaka Đokovića, Ben Rotenberg koji se oglasio na društvenoj mreži "X" uz snimak sa pomenutog meča.

On je istakao da je ovo velika opasnost i da treba da se napravi primer, a zaboravio je kako je prošao Novak Đoković na svojoj koži.

- To što igrači udaraju iz nervoze loptice u tribine je ozbiljna opasnost za navijače i treba da se postavi nulta tolerancija na tako nešto. Da li ćete imati sreeće gde će loptica otići nije dovoljno da se izbegne velika kazna ili diskvalifikacija. Primer treba da bude postavljen - napisao je Rotenberg, ali to nije bilo dovoljno, pa se nadovezao:

- Ono što je ironično kod svega jeste da igrači to rade kada igraju najgore i retko kada su svesni da kada pošalju lopticu na taj način to takođe znači da nemaju ideju gde će ona da završi - zaključio je Rotenberg.

Na kraju, Mihelsen je izgubio od Sonega sa 0:2 u setovima (0:6, 4:6).

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Skolu kako je igrati sa Srbima u ekipi, evo šta je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolesar

    25. avgust 2024 | 23:17

    Taj Rotenberg je običan sportski novinar jednog običnog američkog lista, ali pošto je pametni Jevrejin, shvatio je kako da se istakne i postane poznat. Krenuo je da pljuje i napada Novaka za sve i svašta, pa su njegovi tekstovi privukli one koji vole i koji mrze Novaka, pa se tu razvila živa diskusija, a onda su svi jedva čekali njegove nove kolumne o Novaku i tako je on sebi podigao platu, jer poznati novinari logično, zarađuju više od anonimnih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA