Danci zabrinuli sve u Srbiji: Zašto je Novak Đoković naprasno prekinuo trening pred početak US opena?

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji sportista čitave planete, Novak Đoković naprasno je odlučio da prekine jučerašnji trening sa svojim velikim prijateljem, ali i rivalom Holgerom Runeom, pošto se prema rečima danske TV2 nije osećao najbolje.

Danci su na taj način zabrinuli sve Novakove navijače u Srbiji, ali naravno i u celom svetu.

Novak i Holger su trenirali čitavih sat vremena na jednom manjem terenu vrlo intenzivno i bilo je planirano da u jednom momentu pređu na "Artur Eš" gde ih je čekala publika.

Rune se pojavio, ali Đoković nije. Došli su samo članovi tima srpskog tenisera, pokupili stvari i samo otišli, tako ostavivši publiku u potpunom čudu i šoku.

Otkriveno je da je Novak između dve sesije imao tretman posle kojeg je odlučio da ne nastavi da se forsira, ali nije objašnjeno šta je to što je pravilo problem Đokoviću. Poznato je da na prvom treningu nije nosio steznik, te da se on sutradan ponovo pojavio na njegovoj nozi.

Bilo kako bilo, Novak Đoković večeras od 22.30 časova po srpskom vremenu ima konferenciju za medije na kojoj bi mogao da otkrije zbog čega nije završio trening sa Dancem.

Prvi protivnik srpskog asa biće Radu Albot iz Moldavije, a meč je na programu između ponedeljka i utorka od 03.00 časova ujutru.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojevića obuzele emocije na konferenciji: "Ne interesuje me gde si, uđi u golmana, pojedi loptu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    24. avgust 2024 | 14:38

    Ma nemoj da se previse brinete za Noleta.Zna on da vodi računa o sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA