Cicipasov otac optužio Novaka Đokovića da je špijunirao Stefanosa: "Video je dron na nebu i poludeo"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Samo nekoliko dana pred početak US opena na kojem će naš Novak Đoković pokušati da se domogne svog 25. Grend slem trofeja, na površinu je isplivala i neverovatna priča o tome kako je otac Stefanosa Cicipasa, Apostolos optužio najboljeg sportistu planete za špijunažu!

A sve to zahvaljujući intertvjuu koji je nekadašnji fizioterapeut Stefanosa Cicipasa, Žerom Bjanki dao za eminentni francuski list "L'Ekip". Sve se dogodilo tokom 2021. godine pred finale Rolan Garosa u kojem je Srbin uspeo da nadoknadi 0:2 i da preokrene rezultat za trijumf i novi trofej u Parizu.

Njih dvojica više ne sarađuju, pošto Stefanos nije mogao da "proguta" mnoge stvari koje mu je savetovao Apostolos, a prilikom pomenutog treninga kada je video dron na nebu, on je optužio Đokovića da je došao da ga špijunira.

- Sam trening je trajao sat i 27 minuta. U normalnim okolnostima, zagrevanje traje najviše 45 minuta i rekao sam sebi da Stefanos mora da prestane i da ima meč. Otišao sam čak i pre kraja. Tokom treninga se na nebu pojavio i dron, a otac Stefanosa je tada poludeo i govorio da je to Đoković koji ga špijunira - otkriva Bjanki za "L'Ekip".

Podsetimo, velika svađa između Stefanosa i Apostolosa dogodila se tokom turnira u Montrealu na meču protiv Keija Nišikorija, posle čega je došlo do prekida saradnje.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ty

    24. avgust 2024 | 09:07

    I bas njega da spijunira. Nije Federera i Nadala a bas nasao da spijunira Cicipasa. Zemljo, otvori se. Nije ni cudo da ga je sin otkacio.

  • Gedza

    24. avgust 2024 | 08:49

    Kompleksi su čudo

  • vukodlak

    24. avgust 2024 | 09:54

    Plaše se i senke ,Novakove??????Imaš li dokaz??????????Tvoje klevetanje ,može skupo da te kosta???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA