Đoković "pecnuo" drim tim zbog naših košarkaša na OI: "Imali ste mnogo sreće, trebalo je da izgubite"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

I dve nedelje nakon završetka Olimpijskih igara nekako ne možemo da zaboravimo taj meč polufinala Olimpijskih igara u košarci između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Delovalo je da je naša reprezentacija tako blizu da sruši "drim tim", ali su oni u poslednjoj četvrtini napravili čudesan preokret i na kraju prošli u finale i osvojili zlato.

Dobro pamti sve detalje i najbolji sportista planete, Novak Đoković, koji je rešio da "pecne" Amere baš na njihovoj teritoriji, na US openu, gde je tokom promotivnih i egzibicionih aktivnosti na "Artur Ešu" stigao da se podseti tog epskog meča.

Vodila je Srbija sa čak 13 poena razlike pred poslednju četvrtinu, činilo se da ne postoji šansa da naš tim sa igrom iz prve tri deonice može da ispusti tako nešto, ali se to na kraju ipak dogodilo.

Novak je otvoreno rekao Amerikancima da je trebalo da izgube, a to ih je nasmejalo.

- Moram da čestitam SAD na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da izgubite. Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Onda je dri mtim pokazao zbvog čega je drim tim. Ali mi smo ponosni na naš koašrkaški tim, uvek i jesmo. Oni su neverovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni - rekao je Đoković.

Podsetimo, Novak igra svoj prvi meč na US openu u noći između ponedeljka i utorka od oko tri časa po srpskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ko je kriv

    26. avgust 2024 | 00:01

    za to što su naši promašili 24 šta za 3 poena. pokušali 39 ubacili 15.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA