Janik Siner doneo šokantnu odluku pred US open nakon doping skandala!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 30

Italijanski teniser, Janik Siner doneo je prilično iznenađujuću odluku samo nekoliko dana pred početak poslednjeg Grend slema u sezoni, US opena, a sve posle doping skandala koji se odigrao dok je nastupao na Indijan Velsu.

Podsetimo, njemu je zbog toga oduzeto 400 bodova sa ATP liste, kao i sva novčana zarađena sredstva sa tog turnira, ali nije suspendovan ni na koji način.

Sve je imalo posledice i na njegov tim. Kako javlja Korijere delo Sport, Italijan je rešio da otpusti svog kondicionog trenera, Umberta Feraru kao i fizioterapeuta Đakoma Naldija, koji su indirektno uticali da nedozvoljena supstanca dođe do Janika Sinera u Americi.

Da stvar bude interesantnija, kao da se ova odluka već "krčkala" neko vreme, pošto njih dvojica nisu bila u javnosti sa Sinerom barem oko mesec dana. Očigledno je da je i sam Italijan bio potpuno svestan ove situacije.

Inače, Naldi je prema navodima Korijere delo Sporta koristio sprej koji sadrži klostebol zbog posekotine na prstu tokom Indijan Velsa, ali o tome nije obavestio ni Sinera, ni Feraru. Pošto je masirao stopala italijanskog tenisera, samim tim je nedozvoljena supstanca doprla do Janika.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jakšić o tome šta je Đoković rekao vaterpolistima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    23. avgust 2024 | 14:58

    Ma jok, trener prdnuo i ovaj se dopingovao. Ceo svet se smeje!!!

  • MN CG

    23. avgust 2024 | 14:51

    Kome pričate da neko ima posekotinu na prst ruke i da masira stopala teniseru bez rukavica. Priča za malu djecu pred spavanje.

  • Gari

    23. avgust 2024 | 14:49

    Ja pomislio šokantna odluka da je vratio pehare i pare i da je sam sebe suspendovao na 2 godine ne igranja dok ne stigne konačna odluka i presuda zvaničnika koji o tome odlučuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA