Unuka Zvezdine legende postala šampionka Srbije

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pojedinačno prvenstvo Srbije u tenisu, za seniorke i seniore, održano je na terenima Teniskog kluba Partizan u Beogradu, a šampioni Srbije za 2024. godinu su Stela Džimović iz Crvene zvezde i Sergej Živković iz Partizana.

Stela Džimović je u finalu bila bolja od Ive Janković (4) iz Partizana 6:2, 6:2, a do polufinala su stigle Marija Đurašić (3) iz Akademije Bogdana Obradovića i Saška Savić iz Kruševca.

Stela je, inače, unuka legende FK Crvena zevdza Vladimira Petrovića Pižona koji je svojevremeno govorio o Steli:

- Ja često govorim svojoj unuci da je to velika obaveza, da čim sam ja pored nje da ona mora još bolje da igra i još više trenira i ona to radi, ja je pratim stalno, kao što i ostale dečaci i devojčice sa kojima igra. Moram da kažem da su svi vredni, mislim da je Crvena zvezda izabrala dobru ekipu.

U konkurenciji seniora Sergej (15) je u finalu savladao Ognjena Pavlovića (3) iz Požarevca 1984 7:6 (3), 6:4. Do polufinala su došli Miloš Vučković (11) iz Palića 1878 i Aleksa Daskalović (12) iz Partizana.

Inače, za  vikend je planiran 4. turnir iz serije "Tenis 10S grand prix" u Novom Sadu na terenima TA Elite.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA