Da li je ona razlog što je Nik Kirjos toliko ljut na Janika Sinera?

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ana Kalinskaja je imala burnu vezu sa Australijancem, a sada je sa Italijanom

Doping skandal u koji je umešan Janik Siner, koji je dva puta bio pozitivan na testu i pao je na zabranjenu supstancu - steroid klostebol, ne jenjava, a posebno ne na društvenim mrežama.

Najaktivniji u napadima na Sinera je australijski teniser Nik Kirjos, koji je rekao da je Siner morao da bude suspendovan na dve godine.

On često ulazi u rasprave sa drugim poznatim teniserima, a poslednji put je to uradio kada je objašnjavao Endiju Rodiku da nije u pravu, kada je pokušao da opravda Sinera.

Mnogi se pitaju otkud toliki animozitet Kirjosa prema Sineru da je ovako aktivan u napadima na njega.

Razlog možda leži u ruskoj teniserki. U pitanju je Sinerova sadašnja devojka Ana Kalinskaja. Njih dvoje su u vezi neko vreme, Siner ju je čak i bodrio tokom Vimbldona i dolazio da gleda njene mečeve kada nije igrao.

Išli su zajedno na letovanje i sve deluje kao idealno u njihovoj vezi, dok nedavno neko nije "provalio" da ga ona ne prati na Instagramu, pa su počele spekulacije o raskidu.

Kalinskaja je svojevremeno bila i devojka Nika Kirjosa.

Prve informacije o njihovoj vezi počele su 2019. godine, kada je Kirjos viđen na tribinama u Vašingtonu kako navija za Ruskinju. Posle toga su često viđeni zajedno van terena i jedno drugom su se divili na društvenim mrežama.

Kada je svojevremeno u jednom Instagram videu uživo upitana kasnije o Kirjosu i da li se i dalje zabavlja s njim, Kalinskaja je žustro odgovorila.

- Ne! Nismo zajedno, raskinuli smo. Nismo ni prijatelji. Vi ste njegov fan i to je u redu, ali ne želim da pričam o njemu. Imam poštovanja prema sebi - odgovorila je Kalinskaja.

Da nešto nije bilo u redu između nje i Nika, dokazuju i reči njegove sadašnje devojke.

Sadašnja Kirjosova devojka, Kijara Pasari, otkrila je da je svojevremeno Kalinskaja gađala čašom nju i Nika u jednom klubu.

- Ona nas je videla u klubu i bacila je čašu na naš sto, ošamarila ga je, a onda nije htela da me ostavi na miru. Ušla je u taksi sa Nikom i završila u našem hotelu gde je pokušavala da uđe u našu sobu i zaključa je. Ona je 100 odsto luda - optužila je Kijara Pasari rusku teniserku.

(Telegraf.rs)

Video: Nik Kirjos istetovirao pokemone preko celih leđa: Čak petorica majstora radili tetovažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA