Đoković otkrio šta je "šapnuo" Alkarazu na mreži posle finala Olimpijskih igara

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Vodiće njih dvojica i veliku borbu na US Openu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otkrio je šta je "šapnuo" Karlos Alkarazu na mreži, neposredno nakon što su igrali finale Olimpijskih igara u Parizu!

Njih dvojica su u međuvremenu igrali egzibicioni meč u Njujorku jedan protiv drugog,  Novak je bio dubl partner Džonu Mekinrou i sa 10:8 su savladali Alkaraza i Andrea Agasija u spektaklu koji je priređen u sklopu "Fan Nedelje" pred US Open.

Nedugo zatim, Nole je razgovarao sa medijima i prisetio se Pariza i finala OI.

- Rekao sam mu na mreži da sam mu zahvalan što me je pustio da osvojim zlato. On će do kraja karijere verovatno osvojiti zlatnu medalju bar tri puta.

Podetimo, Nole je Španca u parizu savladao rezultatom 7:6, 7:6 i tako je kompletirao i osvojio sve što je mogao da osvoji.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    22. avgust 2024 | 12:43

    Nemoj to Noleee🙂, jaste uljudno, u tvom maniru..ali odigrao si perfektan mec, znao si da imas dva seta da resis to u svoju korist i toliko dobro si to dozirao sve, snagu, intezitet igre, udaraca, kretanje…mentalna snaga na vrhuncu, dakle sve si majstorski poslozio i odigrao vrhunski!!!💪🏻

  • Nik

    22. avgust 2024 | 12:14

    Ma kakvi, Alcaraz izgleda kao da ima 30 godina najmanje. Taj nece igrati vise od 4-5 godina, moguce je da ode u penziju prije naseg Noleta ako nastavi da igra na misice ofanzivno.

  • Mico

    22. avgust 2024 | 19:14

    Е мој Новаче што те није пустио на Вимблдону и Ролан Гаросу. Да је могао победио би те 6-0 и 6-0 и онда би ти се смејао у лице.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA