Đoković debituje u novom sportu i igra protiv Sinera, a evo kad i gde uživo možete da gledate ovaj meč

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Sada je i zvanično poznato da će njih dvojica na teren iza ponoći

Najbolji teniser planete Novak Đoković debitovaće zvanično u novom sportu pred početak US Opena, a rival u piklbolu biće mu Janik Siner!

Dvojica velikih rivala, od kojih je Italijan trenutno u jeku skadala zbog dopinga, naći će se na terenu na događaju koji organizuje "Head", vodeći proizvođač sportske opreme.

Duel je zakazan za noćnu sesiju kada je u pitanju vreme u Srbiji, odnosno počeće sat vremena posle ponoći i biće prenošen na zvaničnom Instagram nalogu kompanije "Head".

U poslednje vreme, kompanija "Head" je ušla na tržište piklbola i već se postavila kao dominantna snaga u tom segmentu, dok su njihovi reketi postali prepoznatljivi.

Đoković je jedan od najpoznatijih tenisera koji je podržao njihove rekete. Siner se pridružio i nedavno je potpisao unosan dugoročni ugovor.

Piklbol je, kažu, sport budućnosti, reč je o nekoj vrsti mini-tenisa sa malim drvenim reketima i lopticom malo većih gabarita i drugačijeg materijala, nego ona koja se koristi u tenisu.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    22. avgust 2024 | 11:20

    Nole ,pamet u glavu nemoj da se zdravis sa njim da te ne dopinguje kao njegov maser njega.

  • eNL

    22. avgust 2024 | 12:42

    Novak je kontraš, svi protiv njega a mi čitaoci na Novakovoj strani a gde je Novak , pa on opet na strani ovih što su protiv njega. Trebalo je da otkaže Novak taj meč zbog toga što je žabar koristio i to dva puta doping a struka lekara kaže da je to doping.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA