Đokoviću ozvučili trening, pa ga pitali o balkonu: "Moram da kažem, na jednu stvar u Srbiji sam jako ponosan"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Podsetimo, trenirao je Nole sa Del Potrom u Njujorku

Tokom karijere su bili veliki rivali, naneo je Huan Martin Del Potro neke bolne poraze Novaku Đokoviću, ali su pomneuti teniser uvek bili dobri prijatelji - što se videlo i tokom treninga na US Openu!

Novak je u Njujork došao da odbrani titulu iz prošle godine, Argentinac se povukao iz belog sporta, ali je bio gost US Opena i "Fan nedelje" koja će trajati do 25. avgusta.

A tokom tog treninga koji su odradili na Artur Eš stadionu, isti je bio ozvučen s obzirom na to da su obojica imali mikrofone i mogli su da razgovaraju sa voditeljima i međusobno.

Malo pre nego pto su krenuli sa razmenom udaraca, Novaka su iz "kabine" pitali da opiše kako se osećao dok je slavio zlato sa Olimpijskih igara u Beogradu na balkonu.

- Teško je to opisati, te emocije kroz koje sam prošao kada sam se pojavio na čuvenom balkonu sa ostalim sportistima koji su doneli medalje Srbiji. Imao sam sreće da tokom karijere nekoliko puta doživim taj balkon, ali ovo je bilo drugačije zbog zlatne medalje i zato pto sam ga delio sa košarkašima, vaterpolistima i svom ostalim velikim srpskim olimpijcima - rekao je Novak, pa dodao:

- Moram ovo da kažem, veoma sam ponosan što velike sportske uspehe u Srbiji slavimo na pravi način. Dosta ljudi je došlo, bilo je neverovatno i lepo.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    22. avgust 2024 | 09:15

    Zasluzio si Nole, sve pocasti i uvazavanje od svoga naroda. Samo napred i zgazi ih sve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA