Emotivna scena kad su Đoković i Del Potro izašli iz tunela: Nekad su plakali jedan zbog drugog, sada se smeju!

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Publika ovacijama pozdravila velike šampione i još veće ljude

Novak Đoković se vratio u Njujork, gde je već i trenirao nekoliko puta. Najpre sam, gde smo mogli da vidimo da više oko kolena koje je operisao nema steznik.

A nešto kasnije, odradio je još jedan trening, ovoga puta sa starim znancem, nekada velikim rivalom, ali i velikim prijateljem - Argentincem Huanom Martinom Del Potrom.

Novak je ovoga puta ipak imao steznik oko kolena, a posebno emotivna scena bila je kada su se on i "Div iz Tandila", kako zovu Del Potra, pojavili na centralnom terenu Artur Eš u Njujorku.

Navijači kojih je bilo u velikom broju, pozdravili su najboljeg tenisera svih vremena, ali i Del Potra koji je bio jedan od voljenijih tenisera među navijačima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Novak i Delpo su se potom dobro zabavili, a u jednom momentu kada su seli proćaskali su i verovatno se prisetili dobrih starih vremena i uspomena.

Nekada su plakali jedan zbog drugog, poput Đokovića u Rio de Žaneiru 2016. godine, ali i Del Potra upravo u Njujorku 2018. godine, kada ga je Đoković pobedio u finalu US opena.

Sada, potpuno druga slika i smeh na obe strane.

(Telegraf.rs)

Video: Muž Danice Crnogorčević se obratio Novaku: Evo šta mu je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA