Đoković trenirao na US Openu bez steznika za koleno, pa citirao moćne reči iz "Gospodara prstenova"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novak je spreman i dobro raspoložen posle zlata u Parizu, a seriju želi da nastavi i u Njujorku

Najbolji teniser svih vremena i sasvim sigurno jedan od najvećih sportista ikada, Novak Đoković, stigao je u Njujork, gde će pokušati da odbrani titulu na US Openu i osvoji 25. Grend slem pehar.

Nole je na svom Instagramu objavio kraći snimak sa treninga, gde se vidi kako vežba udarce. Deluje da je u sjajnoj formi, da se odlično kreće, a ono što posebno može da raduje njegove navijače, to je da više nema steznika oko kolena, koji je nosio nakon operacije meniskusa.

Podsetimo, Nole je operisao meniskus nakon što se povredio na Rolan Garosu u meču protiv Fransiska Serundola, a i tako povređen je uspeo da pobedi, ali se potom povukao sa turnira u četvrtfinalu. Nakon operacije neverovatno brzo se vratio na teren i čudesno ušao u finale Vimbldona, gde je poražen od Alkaraza sa 3:0.

Nole je tada sve vreme bio sa steznikom oko kolena, a isti steznik je imao i kasnije na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju i upotpunio sve najveće trofeje u karijeri i jedino što mu je nedostajalo.

Tu se u finalu revanširao upravo Alkarazu u spektakularnom finalu i jednom od najboljih mečeva koje je Novak odigrao u karijeri.

Već tada je Novak rekao da je potpuno drugi igrač bio u Parizu nego na Vimbldonu, da je mogao mnogo bolje da se kreće nego što je to bilo u Londonu.

Skidanje steznika sa kolena u Njujorku može samo dodatno da ohrabri sve njegove navijače.

Nole je uz snimak imao i kratku poruku, koja je čuvena iz filma "Gospodar prstenova" dve kule, pred početak bitke kod Helmovog ponora. "I tako, počinje..."

(Telegraf.rs)

Video: Muž Danice Crnogorčević se obratio Novaku: Evo šta mu je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA