Osvajač bronze sa OI "troluje" Sinera zbog dopinga: Pogledajte kakvu fotku je objavio posle skandala

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kriptovana poruka putem duhovite fotografije

Skandal oko Janika Sinera i afere za pad na doping testu glavna je teniska tema u čitavom svetu! Javili su se brzo mnogi teniseri, među kojima posebno prednjači Nik Kirjos, koji upućuje "otrovne strelice" ka Italijanu, ali on nije jedini.

Među igračima koji su se javili je i Amerikanac Tomi Pol, trenutno 14. teniser sveta, koji je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio bronzanu medalju u dublu u paru sa Tejlorom Fricom.

Iako Pol nije direktno imenovao Sinera, ali je jasno da je aludirao na njega i da ga je, žargonski rečeno "trolovao" kriptovanom porukom.

Pol je objavio na svom Instagramu "stori" gde leži na stolu za masažu, a njegov trener ima rukavice dok ga masira.

Upravo je ovo bio izgovor Sinera zbog kojeg je izbegao suspenziju, iako je dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu "klostebol".

On i njegov tim su se pravdali da je do ulaska "klostebola" u njegov organizam došlo preko masiranja, jer je njegov fizioterapeut prskao sprej koji ima klostebol na ruke, a da ga je masirao bez rukavica, te da je zbog određene posekotine na Sinerovom telu zabranjena supstanca došla u njegov organizam.

(Telegraf.rs)

Video: Muž Danice Crnogorčević se obratio Novaku: Evo šta mu je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA