Legendarni teniser o Janiku Sineru i dopingu: "Tvrdila je i Simona da je slučajno, ali... Ovo je iznenađujuće"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ne prestaju priče o skandalu

Nakon mnogobrojnih aktuelnih tenisera koji su se oglasili o slučaju Janika Sinera koji je bio pozitivan na dva doping testa, sada se javio i legendarni Džon Mekinro. On je imao i te kako šta da kaže povodom slučaja Italijana.

Janik Siner je dobio dva pozitivna doping testa tokom turnira u Indijan Velsu, ali je oslobođen optužbi, nakon što je utvrđeno da on nije konzumirao nedozvoljenu supstancu, već da je ona slučajno dospela u njegov organizam.

Za sve je kriv njegov fizioterapeut, a o slučaju se oglasio i legendarni Džon Mekinro.

- Ne znam dovoljno o ​​Jedinici za borbu protiv dopinga da bih zaista znao šta se tamo dešava, da budem potpuno iskren. Ova vest je tek izašla. To je svakako iznenađujuće i šokantno u ovom trenutku, posebno za mene, kada se to dogodilo u martu. Prošlo je šest meseci. Ovo je prvi put da je neko, bar koliko ja znam, čuo za to - rekao je legendarni Džon Mekinro za ESPN.

On se oslonio i na slučaj Simone Halep.

- Ne znam kako prave razliku između jedne osobe koja kaže da nije namerno uzela zabranjenu szpstancu, a zatim nekog drugog ko kaže istu stvar suspenduju. Mislim da je Halep to isto rekla, a ona je suspendovana na 18 meseci. Ne znam kako donose ovakve odluke. Naravno, iz perspektive igrača, želite da standardi budu isti za sve. Reč je o momku koji je trenutno broj 1 na svetu na kompjuterskoj rang listi. Ovo je iznenađujuća vest za sve nas.

(Telegraf.rs)

Video: Džon Mekinro za Telegraf o trci Đokovića i Nadala: Mislim da će ga Novak stići u Melburnu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anita

    21. avgust 2024 | 16:55

    Vrlo jednostavno, zato sto je o sa zapada a o na sa istoka, tu njihovi imaju druge povlastice... Uvjek bilo i bice

  • Beca

    21. avgust 2024 | 16:59

    Odmah ga suspendovati.

  • Mirjana

    22. avgust 2024 | 10:32

    Taj terapeut he trenirao ekipu pre nekoliko godina pa su isto bili pozitivni.Dal je kosarka ne mogu da se setim. Bas gde je ovaj pa prosto je ocigledno sta se desava. Nije valjda I tada non stop imao rane pa da koristi taj sprej. A zasto Siner nije rekao sta se desilo vec kao fuhsa cuti ne ide na turnire one malo kao imao povrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA