Novinar prozivao Kirjosa zbog izjave o Sineru i dopingu: Nik mu odgovorio i ućutkao ga jednom rečenicom

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Nik Kirjos nastavlja da se proziva po društvenim mrežama

Ne jenjava prašina oko Janika Sinera i činjenice da je dva puta bio pozitivana doping test ove godine, iako je Italijan oslobođen optužbi. Još jednom ga je prozvao Nik Kirjos, ali ovoga puta indirektno.

Šokantno otkriće je stiglo od strane anti-doping teniske komisije, koja je rekla da je Siner oslobođen optužbi i da je utvrđeno da nije bio kriv, niti nemaran u dve situacije kada je dobio pozitivan doping test.

Utvrdilo se da je to bilo delo njegovog doktora, koji mu je slučajno preneo tokom masiranja, jer je on koristio na sebi sprej koji je u svom sastavu imao klobestol.

Ovoga puta, izvesni novinar Riki Dimon je pokušao da prozove trojicu tenisera koji su među prvima digli bunu protiv Sinera. Radi se o Niku Kirjosu, Tenisu Sandgrenu i Denisu Šapovalovu.

On ih je nazvao licemerima, rekavši da su upravo oni koji su dizali najviše prašine svojim izjavama, ali i ponašanjem, na šta mu Kirjos nije ostao dužan.

- Bar nismo koristili steroide - kratak je bio Nik Kirjos na društvenoj mreži "X".

(Telegraf.rs)

Video: Nik Kirjos istetovirao pokemone preko celih leđa: Čak petorica majstora radili tetovažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    21. avgust 2024 | 16:14

    Zasto je Siner odustao od olimpijade u Parizu. Tamo su strogr doping kontrole i nema uticajaATP mocnika. Bravo za Kirjasa. Ko razume shvatice.

  • Ja

    21. avgust 2024 | 16:03

    Ne znam zasto se svi teniseri ne udruze i bojkotuju sve turnire ili na isti nacin uzimaju steroide kao i Siner???

  • Ja

    21. avgust 2024 | 16:08

    Siner ni u snu vise ne moze da bude prvi,ni da igra,MORA da bude suspendovan kao i ostali,sem ako je i citav sport postao laž,farsa i PREVARA????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA