Pojavila se fotka koja pokazuje nevinost Janika Sinera: Da li ovo znači da se Italijan nije dopingovao?

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Novi detalji

Teniski svet je ostao uzburkan nakon vesti da je Janik Siner bio pozitivan na dva doping testa na supstancu koja se zove "klostebol". Ipak, Italijan je oslobođen svih optužbi, dok su se pojavile fotografije koje su i dobra potpora njegovim tvrdnjama o spremu svog fizioterapeuta.

Naime, tokom turnira u Indijan Velsu, Janik Siner je bio pozitivan na klostebol koji mu je pronađen u krvi. Međutim, tada se Siner oba puta branio rečima da on to nije koristio, već da je supstanca slučajno dospela u njegovu krv zbog fizioterapeuta.

Prema njegovim rečima, Đakomo Naldi je zbog posekotine na prstu prskao sprej na ruku koji u sebi ima klostebol, a koji je dostupan širom Italije i može se kupiti bez recepta. Takođe, pojavili su se navodi i da je zbog posekotine na ruci ta supstanca dospela u organizam Janika Sinera.

Da stvari budu čudnije, na društvenim mrežama su se pojavile i fotografije Naldija sa Indijan Velsa, a zanimljivo je da je baš 10. marta nosio zavoj na prstu, kada je Siner i dobio prvi pozitivan nalaz.

Tada je viđen Naldi na meču protiv Štrufa, gde nosi zavoj na prstu.

Između ostalog, zanimljivo je i to da Naldi sem tog dana nije nosio zavoj na prstu, već da je bio goloruk.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    21. avgust 2024 | 11:59

    Novaku bi sve titule oduzeli, jedva bi docekali. Prosto se radujem sto ce uskoro u penziju i sto nece biti deo ovog cirkusa. Mada isto tako se i Nadal dopinguje celu karijeru pa nikom nista.

  • MN CG

    21. avgust 2024 | 12:12

    Šta su uradili Šarapovoj koja je pila tablete protiv bolova. Nije znala da u njihovom sastojku postoji nešto što nije dozvoljeno da se pronađe u krvi. Bila je suspendovana na koliko vremena gospodo sjecateli se!?

  • Pa naravno

    21. avgust 2024 | 11:39

    Gde zapad da nema opravdanje i dokaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA