Ben Rotenberg se pobunio: Da li će Đoković dobiti još jednu nedelju više na prvom mestu na ATP listi?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Poznati novinar se uključio u raspravu oko Janika Sinera

Mnogo bure se podiglo danas nakon što je otkriveno da je italijanski teniser, Janik Siner dva puta bio testiran pozitivno na doping tokom trajanja turnira u Indijan Velsu.

Nikome nije bilo jasno zbog čega se o tome saznaje tek sada, nekoliko meseci nakon što je turnir završen, a sada se zbog svega oglasio i novinar koji je često kritikovao Novaka Đokovića, poznati Ben Rotenberg.

On je ovoga puta, pak, stao na stranu Đokovića i prema njegovim rečima, već je kontaktirao ATP povodom oduzimanja bodova Janiku Sineru, koje je osvojio u Indijan Velsu.

Upitao je vrhovno telo svetskog tenisa da li Novak zbog svega toga treba da dobije još jednu nedelju više na prvom mestu na ATP listi u konačnom zbiru, a to bi bila baš prošla sedmica.

Ako bi se to desilo i ako bi mu bilo oduzeto 400 bodova, što bi imalo najviše smisla, Đoković bi imao 8.860 bodova za prošlu nedelju, a Janik Siner bi stajao na 8.370 poena.

Ostaje da se vidi šta će biti odgovor ATP-a, koji bi morao da razjasni ovu situaciju, koja svakako ide na štetu najboljeg sportiste na planeti, Novaka Đokovića.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde pristižu na stadion za meč sa Bodom u Norveškoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    20. avgust 2024 | 23:13

    To je dokaz da ce sve da urade da Novak ne bude prvi na ATP listi. Jel ocigledno projekat Alkaraz ne uspeva da ga skine sa trona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA