Novi detalji oko Sinera i dopinga: Italijan osvojio Masters i dobio suspenziju na dan, a onda...

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Šokantna otkrića

Čitav teniski, ali i sportski svet bruji o Janiku Sineru i njegovim pozitivnim doping testovima zbog kojih je dva puta suspendovan, ali na samo jedan i na tri dana. Da stvari budu gore, to se desilo nakon turnira u Majamiju, kao i pre onog u Madridu!

Janik Siner je tokom turnira u Indijan Velsu bio pozitivan na klobestol, steroid koji je izuzetno zabranjen u svetu sporta. Zbog toga je Siner dobio i dve suspenzije, ali je interesantno da su obe trajale tek nekoliko dana, pošto se Italijan žalio.

Prema propisima, onaj ko koristi ovaj steroid, on mora da dobije suspenziju. Ipak, Siner je odigrao turnir u Indijan Velsu, osvojio je Majami, a stigla mu je suspenzija samo nekoliko dana nakon tog osvojenog Mastersa. Ta suspenzija je trajala samo jedan dan.

Druga suspenzija je stigla nešto kasnije, i to pred Masters u Madridu. Tamo je Janik Siner suspendovan 17. a ista mu je ukinuta 20. aprila, tačno pred njegov nastup na istom.

Tako je Janik Siner i uprkos pozitivnim testovima dobio šansu da igra na ovim turnirima.

(Telegraf.rs)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA