Prvo oglašavanje Janika Sinera nakon vesti o dopingu: Evo šta je poručio Italijan

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Veoma težak period...

Pravi šok se dogodio u svetskom tenisu, gde je otkriveno da je Janik Siner dva puta bio pozitivan na doping test tokom turnira u Indijan Velsu, ali je najbolji teniser sveta oslobođen optužbi nakon temeljne istrage. Ipak, on će pretrpeti određene penale, dok se sada i sam oglasio.

Janiku Sineru je pronađena nedozovljena supstanca tokom turnira u Indijan Velsu, kada je imao izuzetno nizak nivo klobestola u svojoj krvi, i to čak dva puta. On je uspeo da izbegne suspenziju, a u Indijan Velsu je stigao do polufinala.

Napravljena je potom temeljna istraga, a Italijan je konačno oslobođen nakon mnogobrojnih intervjua njega, ali i njegovog tima, koji je zapravio i koristio tu nedozvoljenu supstancu.

Siner je zbog toga putem svojih profila okačio samo vest da je oslobođen optužbi, dok je ostavio i svoju kratku izjavu.

- Sada ću ostaviti ovaj izazovan i duboko nesrećan period iza sebe. Nastaviću da činim sve što mogu kako bih osigurao to da i dalje poštujem antidoping program ITIA, dok oko sebe imam i tim koji je izuzetno pažljiv u poštovanju pravila.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači u Melburnu složni i uvereni u jedno: Đoković pobeđuje Sinera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilly

    20. avgust 2024 | 17:42

    Kakav, bre, tim koji postuje pravila? Ala si se odbranio!!! Zasto se to krilo od marta, do sada?! Ne dao Bog, da se to Noletu desilo! Kakav je to lek za ranice koji koristi savestan tim,a koji sadrzi nedozvoljene supstance? Nigde, do sada, nije objavljeno da su mu skinulu 400 bodova i 300.000€! Hohstapleraj!

  • Lord

    20. avgust 2024 | 18:27

    Eto zasto vise ne pratim sport,svugde muljanja!

  • Nebojša

    20. avgust 2024 | 19:06

    Pa ovaj Siner se sprda sa celim svetom i on navodi "i ti koji je vro pazljiv u postovanju pravila" a ono dopingovan non stop. Sramota je i ocigledno dvojna merila, jedna za Nadala i Siner, a druga za sve igrace iz istocne Evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA