Skandal: Kontroverzni teniser provocirao u finalu turnira, Bosanac se ljutio i tražio od sudije da ga izbaci!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nečuvena situacija...

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur uspeo je da dođe do titule u Santo Domingu, gde je slavio protiv Andreasa Andradea sa 6:4, 6:4 i tako je došao do 28. pehara u svojoj karijeri, dok su meč obeležile kontroverze i na samom terenu.

Glavni akter skandala bio je kontroverzni teniser iz Australije Bernard Tomić koji je došao kako bi pravio probleme i provocirao tenisere koji su se borili za trofej na ovom čelendžeru. On je od samog početka dobacivao i pravio buku, što je smetalo teniserima.

Naime, Bernard Tomić je u četvrtfinalu izgubio upravo od Andradea, zbog čega je došao da mu se "osveti", pošto je prethodno odbio i da se rukuje sa rivalom, dok ga je i vređao napuštajući teren.

Tomić je pravio galamu kad je Ekvadorac servirao, a onda je Damir Džumhur tražio da se on udalji sa terena.

- Navodno je Tomić provocirao Andradea i on je to prijavio supervizoru. Odmah su reagovali i seli pored Tomića i sada stvarno ne znam detalje tačno jer sam ja imao problema sa druge strane. Bilo je nekoliko ljudi na tribinama koji su mene provocirali i ja sam tražio da se udalje sa tribina. Video sam da se publika žali i da hoće da izbace Bernarda, a ja sam tražio da se izbaci jedan momak sa tribina koji je došao da provocira mene. Tako da ja nemam veze sa izbacivanjem Tomića, mi smo prijatelji - rekao je Džumhur.

(Telegraf.rs)

Video: Džumhur: Pitaću direktora Đorđa da me stavi i sutra na isti teren protiv Rubljova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA