Rafaela Nadala opet pitali o penziji i tenisu, on misteriozno odgovorio: "Ne žurim... Ovo je jedino sigurno"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Dokle će ostati na terenu?

Pokušava već neko vreme Rafael Nadal da se vrati na teniski teren, što je uspeo, ali je to daleko od onog Španca koji je žario i palio u ovom sportu. Povrede su uzele maha, na Olimpijskim igrama se oprobao, ubedljivo je poražen od Novaka Đokovića i pitanja o njegovoj eventualnoj penziji su sve otvorenija.

Rafael Nadal je rekao da će posle Pariza i Olimpijskih igara i odlučiti šta će da uradi, da li će da nastavi karijeru ili će da se povuče, prošle su dve sedmice otkako je gotov taj turnir, a čini se kao da Španac još ni sam ne zna šta će i kako raditi.

Nadal je bio gost na utakmici Real Madrida i Majorke u prvom kolu nove sezone, kada ga je novinar upitao upravo o tome - šta dalje?

- Ne žurim da odlučim o mojoj budućnosti. Ono što je sigurno je da ću igrati na Lejver kupu a posle ćemo videti - rekao je Nadal.

Lejver kup je na programu u Berlinu, a igraće tim Evrope protiv Tima Sveta, a zanimljivo je to da je recimo Rodžer Federer svoj poslednji meč u karijeri odigrao upravo na ovom turniru i to u dublu sa Nadalom.

Vreme je pred njim, ali se čini da kao Rafael Nadal pažljivo bira gde će igrati i gde bi mogao da se povuče.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA