Alkaraz prekinuo ćutanje posle poraza od Novaka na OI: "Imao sam bol s kojim sam morao da se nosim"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Španski teniser ističe da je zadovoljan svojim izdanjem i da je napredovao kao igrač, ali i da je imao određenih fizičkih problema

Veličanstvena pobeda Novaka Đokovića nad Karlosom Alkarazom u finalu Olimpijskih igara i dalje je tema u svetu tenisa. Novak je tu odigrao nestvarno i na kraju je došao do pobede od 7:6, 7:6, čime je kompletirao sve trofeje u karijeri.

Alkaraza nakon odlaska iz Pariza nije bilo u medijima, a sada se konačno oglasio i osvrnuo se još jednom na Olimpijske igre.

On ističe da je zadovoljan svojim tenisom u Parizu i smatra da je napredovao kao igrač, ali i da sezona nije gotova.

- Veoma sam zadovoljan svojim tenisom i načinom na koji sam se nosio u različitim situacijama. Mislim da sam mnogo napredovao kao igrač, tako da sam veoma srećan. Sezona nije gotova i moramo da nastavimo da dajemo sve od sebe, ali naravno da ću ove mesece pamtiti do kraja života. 

Alkaraz je otkrio da je imao određene probleme sa bolom, a da je to verovatno i zbog napornog perioda, gde je pre Olimpijskih igara osvojio Rolan Garos i imbldon.

-Bilo je veoma zahtevno Rolan Garos i Vimbldon su veliki turniri. Možda me je fizički pogodio neki bol sa kojim sam morao da se nosim. Zbog toga sam verovatno imao još nekoliko dana da se oporavim i ništa ne radim. Ali veoma sam zadovoljan sa svoja poslednja tri turnira - istakao je Alkaraz.

(Telegraf.rs)

Video: Alkaraz u neverici slušao novinara: Da li je moguće da ga je ovo pitao posle poraza od Đokovića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA