Janik Siner prošao u osminu finala Sinsinatija: Evo kako to utiče na Novaka Đokovića na ATP listi!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Uvećava se razlika

Srpski teniser Novak Đoković ne igra u Sinsinatiju, što znači da gubi 1.000 bodova osvojenih prošle godine, što će po svemu sudeći iskoristiti Janik Sinerkako bi uvećao prednost na prvom mestu na ATP listi.

Italijan je odlično startovao na turniru i pobedio je Aleksa Mikelsena iz Amerike sa 2:0, čime se domogao osmine finala, ali i novih bodova s obzirom na to da on prošle godine nije nie učestvovao na ovom Mastersu.

Janik Siner je pobedom u prvom kolu zaradio novih 90 bodova, što samo znači da je uvećao svoju prednost.

Naime, trenutno stanje kada se Novaku Đokoviću oduzme 1.000 bodova kaže da on ima 7.460 na ATP listi, što je za 1.400 manje od Sinera, makar trenutno.

Ipak, samim tim što je Siner zaradio bodove, on će od ponedeljka imati najmanje 8.960, ukoliko se ne plasira i dalje i ne uveća svoj bodovni saldo.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilić

    15. avgust 2024 | 00:18

    Bole Noleta ona stvar za ATP listu, nikad niko neće stići njegov rekord , čovek osvojio zlatnu medalju na Olimpijadi zatvorio krug i jos da osvoji 25 tu titulu zbog simbolike i može da ugasi svetlo, kraj igrice nema dalje THE END

  • Mihailović

    15. avgust 2024 | 11:29

    8 punih godina i 12 sedmica na prvom mestu sve govori...Novak je 40 posto vremena profesionalne karijere proveo na 1.mestu...to je bilo nezamislivo pre Novaka, i to ostvario u eri Federera, Nadala, pa i Mareja...i to uprkos izbacivanja sa US Opena i AO, i zabrani igranja u Americi...

  • Tihi

    15. avgust 2024 | 07:26

    Nek utice kako hoce koga briga za atp listu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA