Veliki skandal u Vašingtonu: Izbacio Srbina, razlupao reket, pa diskvalifikovan jer je psovao navijača

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nestvarno...

Dok svet pomno prati teniska dešavanja na Olimpijskim igrama, u Vašingtonu se održava turnir iz serije 500 u muškoj i ženskoj konkurenciji. Srbija je imala svog predstavnika u vidu Miomira Kecmanovića, međutim on je u osmini finala eliminisan od strane Denisa Šapovalova.

Dan kasnije Kanađanin se sastao sa Benom Šeltonom, međutim nije uspeo da nastavi svoj uspon i put ka povratku među sto najboljih na svetu. Čak je uspeo i sam sebe da izbaci iz "trke" pre kraja meča.

Naime, Kanađanin je bio jako besan posle izgubljenog poena koji je rivalu doneo tri meč lopte, nakon čega je bacio reket dva puta.

Zatim je odgovorio i dobacio nešto nekome sa tribina, a ispostavilo se da je u pitanju sočna psovka. Zbog svega je sudija pozvao supervizora i meč je automatski završen!

Šapovalov je uz kiseo osmeh napustio teren, a zanimljivo je to što neće dobiti ni novac, ni ATP poene jer je napravio veliki incident! Neverovatno...

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA