Novak Đoković se sprema da zablista u još jednom sportu na Olimpijskim igrama: Ovako se Srbin sprema za Pariz

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Radi se na kondiciji

Period odmora za Novaka Đokovića je okončan i vreme koje provodi u Crnoj Gori se sada maksimalno koristi kao priprema za Olimpijske igre. Malo nas deli do početka najveće smotre svetskog sporta, jedinog velikog takmičenja koje nedostaje Srbinu da "pređe igricu".

Nole je prethodnih dana viđen kako šeta ulicama Kotora, izlazi u susret prolaznicima, uključujući i jednog fudbalera, i slika se sa njima, ali i druži sa Marijom Šarapovom.

U nedelju uveče je na svom Instagram postavio objavu u kojoj je pratioce i navijače upoznao sa načinom rada pred OI, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak njegovog rada bez loptice.

Đoković je pored terena ulazio u pun sprint i bilo bi interesantno videti koji rezultat je ostvario na distanci od oko trideset metara. Možda bi mogao i da se oproba na stotinu, ko zna.

Šalu na stranu, Novaka uskoro očekujemo na terenu, a u avgustu ćemo uživati u njegovom pohodu na odbranu US Opena.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta Novak radi 5 dana pre Olimpijskih igara: Kamera Telegrafa "uhvatila" Đokovića u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    22. jul 2024 | 11:21

    kad je onako lako izgubio sad na Wimbledonu od onoga Alkaraza, pa to je strašno da izgubi od onoga balavca, Nole kao da je imao dve leve ruke i jednu nogu. Zato, sada slabo Ko veruje u njega i njegove pobede 😤😤😤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA