Nadal se povukao! Španac ušao u finale singlova, a onda "ispalio" Kaspera Ruda u dublovima

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav momenat...

Španski teniser Rafael Nadaluspeo je da dođe do finala turnira u Baštadu u konkurenciji singlova, što mu je prvi put nakon 25 meseci, dok je u isto vreme u Švedskoj igrao i dublove, ali odlučio je da "ispali" svog partnera Kaspera Ruda.

Naime, Kasper Rud je pristao da igra dublove sa Nadalom, potom je ispao u prvom kolu singla, ali je ostao u Švedskoj kako bi sa Špancem pokušao da dođe do trofeja. Njih dvojica su predali meč Rafaelu Matosu i Orlando Luzu.

Njih dvojica su izbacili druge nosioce, potom došli do polufinala, ali je tada Rafael Nadal odlučio da jednostavno odustane od ovog meča, samo kako bi se što bolje pripremio, ali i odmorio za svoj finalni meč u singlu.

Naravno, donekle i očekivano, pošto je Rafael Nadal u prethodna dva meča singla igrao po tri seta, a s obzirom na to koliko dugo i nije igrao, teško je proceniti kako se njegovo telo oseća.

Takođe, Nadal će na Olimpijskim igrama u Parizu igrati i u singlu, ali i dublu, gde će pokušati da dođe do medalje sa Karlosom Alkarazom.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo ima samo u Srbiji: Drinom u istom trenutku zaplovilo oko 25.000 ljudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA