Sećate li se najdužeg meča Rafaela Nadala u tri seta: Đoković se tada borio kao lav protiv Španca i publike...

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Beše to pravi spektakl

Spektakularan meč odigrali su Rafael Nadal i Marijano Navone u petak u četvrtini finala ATP turnira u Baštadu i nakon četiri sata i jednog minuta Španac se domogao plasmana u polufinale . Na kraju je na semaforu stajalo 2-1, po setovima 6:7, 7:5, 7:5.

Pokazao je Rafa karakter i pored toga što ga noge i ruke možda više ne slušaju kao nekada, a ovaj meč nas je sve podsetio na okršaj u polufinalu Mastersa u Madridu 2009. godine.

Tada su Španac i Novak Đoković odigrali epski meč, najduži Rafin ikada na dva dobijena seta. Publika je bila na strani domažeg tenisera i često vrlo neprijetna prema srpskom asu, ali je on i tako osvojio prvi set rezultatom 6:3.

Ne bi ovaj osamnaesti međusobni duel bio upamćen kao istorijski da u naredna dva seta nije viđena takva borba. Brejk lopte nije iskoristio Nole u devetom gemu drugog perioda meča, ispustio oduzet servis u trećem i na kraju u dva tajbrejka prepustio Nadalu finale.

Međusobni skor tada je glasio 14-4 u korist kralja šljake, a danas je 29-27 za Noleta...

Kako je sve to izgledalo te 2009. godine možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda 10 godina ljubavi Noleta i Jelene: Đoković podelio nikad emotivniji snimak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA