Nije kraj dok Rafa ne kaže: Nadal napravio epski preokret u meču koji je trajao 4 sata, sledi Ajduković

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Izvanredni Španac u Baštadu!

Jedan od najboljih tenisersa svih vremena Rafael Nadal odigrao je meč četvrtfinala turinira u Baštadu protiv Mariana Navonea i uspeo da se plasira u dalju fazu takmičenja.

Naime, iskusni Španac je u prvom setu krenuo loše i gubio je nakon tajbrejka rezultatom 7:6, međutim nije želeo da se preda ni u jednom trenutku.

Usledila je herojska borba u drugom setu, kada je osvojio prva tri gema, ali onda ekspresno izgubio naredna četiri. Ipak nije posustao i uspeo je u novom tajbrejku da dođe do rezultata 7:5 i tako ostane u meču.

Rafael Nadal Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Treći set je doneo rezultatski isti ishod, ali drugi tok meča. Rezultat je na kraju opet kroz tajbrejk bio 7:5, ali set je imao neverovatnih sedam brejkova što je jedan od pokazatelja neverovatne borbe oba tenisera.

Spektakl je bio gotov nakon maratonska četiri sata ludačke borbe, a kao pobednik je izašao Nadal, koji je delovao kao najbolja verzija sebe.

U polufinalu će igrati protiv Hrvata Duja Ajdukovića 20. jula od 13 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković o pritisku: "Ojačali su me dueli sa Nadalom, Rodžerom i Endijem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA