Novi sramni napad na Đokovića, legenda ne veruje u njega: "Novak nikad više neće pobediti Sinera i Alkaraza"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Opet, neki ljudi ne mogu da se pomire s tim da je Novak zapravo najveći ikad

Srpski teniser Novak Đoković je napravio neverovatan uspeh samim tim što je samo mesec dana nakon operacije kolena došao do finala Vimbldona, gde je od njega bio bolji Karlos Alkaraz sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 7:6, ali čak i uprkos ovom dobrom izdanju, našao se na udaru mnogih.

Jednostavno, Novak Đoković jeste ušao u nešto poznije godine, jeste bio slabiji protiv Alkaraza, ali se ne mogu osporiti svi njegovi rezultati, kao i sve ono što čini na terenu protiv dosta mlađih, dok sada dolaze i novi napadi od legendarnog tenisera.

Naime, nekadašnji pobednik Rolan Garosa Adrijano Panata nije bio baš preterano oduševljen izdanjem Đokovića na Vimbldonu.

- Đoković je došao do finala tako što je pobedio Runea, koji je u stvari pobedio sam sebe. A, moram da priznam da me prevario nivoom igre protiv Muzetija. Ipak, protiv Alkarasa se videla velika razlika - rekao je Panata za Korijere delo Sport, pre nego je nastavio.

On je potom rekao da smatra da Đoković više nikad neće pobediti Alkaraza i Sinera.

- Karlos je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkarasa ni Sinera - istakao je Panata.

Inače, Panata ima 74 godina, osvojio je 10 titula u karijeri, a najveći uspeh mu je osvajanje Rolan Garosa 1976. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Džimi Balter navijao za Alkaraza u finalu Vimbldona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    17. jul 2024 | 08:15

    Panata, samo ga gledaj i bez suza molim🤗

  • Rade 85

    17. jul 2024 | 08:25

    Covek ima 37 godina I stigne do finala, vreme ce reci gde ce oni biti sa 37 godina. Djole ima 24/37 is finala. Oni nece imati ni upola finala koliko je on odigrao , a, kamoli titula. Kad su pitali federera da li misli da alkaraz moze da da obori record Djokovic covek lepo rekao prvo more da pretekne njega I Nadala.

  • Tule

    17. jul 2024 | 08:19

    A gospodin je?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA