Roni O'Saliven pričao o Novaku Đokoviću, kakve reči GOAT-a: "On je inspiracija! Majkl Džordan i on su najveći"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Naš Nole ga je pozvao i u ložu na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da dođe do trofeja na Vimbldonu, ali je poražen u finalu, dok je tokom ovog turnira imao i posebnog gosta u svojoj loži, najvećeg snuker igrača i ogromnu legendu - Ronija O'Salivena.

Roni O'Saliven trenutno igra Masters u Šangaju, gde je bio siguran u prvom kolu, a nakon njega je upitan od strane novinara baš o Novaku.

Popularna "Raketa" je imala samo reči hvale o našem teniseru.

- On je ogromna inspiracija svim sportistima na svetu, kao i Majkl Džrodan, oni su najveći sportisti. Ne samo u tenisu, nego u bilo kom sportu. Svaki sportista gleda ka Đokoviću i Džordanu i pita šta može da nauči od njih. Naravno, gledajući njihove karijere... On me pozvao da ga gledam, poslao mi je par WhatsApp poruka - rekao je O'Saliven.

Imao je potom i pitanja o tome, kako su posmatrali jedan na drugog kao dva GOAT-a.

- On je na dosta globalnom nivou, nije isto tenis i snuker, ali ako radiš najbolje u svom sportu, tu ima dosta sličnosti, emocije i svega da dođete do vrha. Znamo da je teško i bitno je imati poštovanje prema drugom zbog svega što je uradio.

(Telegraf.rs)

Video: Džimi Balter navijao za Alkaraza u finalu Vimbldona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA