Šok priznanje bivše supruge Gorana Ivaniševića: "On me hvatao za vrat i davio, onda plakao i pričao ovo..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Šta je sve proživela Tatjana Dragović

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević bio je trener našem Novaku Đokoviću, pre nego ga je napustio pred ovogodišnji Rolan Garos, a sada bi čuveni server mogao da se sretne i sa novim problemima, nakon što je njegova bivša supruga Tatjana Draogvića iznela i veoma surove optužbe u intervjuu za hrvatski "Nacional", a gde je rekla da ju je teniser davio.

Inače, Goran i Tatjana su već godinama u sporu oko podele imovine nakon razvoda, dok je Tatjana otkrila da je stvar došla do kulminacije u prethodnom periodu.

- Pre nekoliko dana na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gde stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sledeća dva dana to se ponovilo - rekla je ona, očigledno aludirajući na zastrašivanje kako bi se iselila što pre.

Ona je otkrila i da se sve to "slučajno" baš u tim momentima dešavalo.

- Simbolično je da se taj incident dogodio u vreme kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine - rekla je manekenka.

Ona je takođe otkrila i da ju je on hvatao za vrat.

- Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživeti misleći da decu štitim od ekscesa. Ćutanjem sam samo godinama dopuštala da snaga njihovog oca samo raste - između ostalog stoji na naslovnoj strani ovog Nacionala.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković: "Ovo je možda poslednji put da igram pred domaćom publikom..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    16. jul 2024 | 11:21

    Jadno

  • Sanja

    16. jul 2024 | 13:06

    Zensko sam i uvijek cu branit zenu ali nakon toliko godina kad je imovina koja je predpostavljam vise stecena njegovim radom nego tvojim jel mi u Hr znamo kakva si "manekenka"bila sad si pocela u zadnjih par mjeseci davat takve izjave kao da te on tukao,davio,zloatavljo itd....jadno do bola smisli nesto sto vec nije vidjeno

  • Vukodlak

    16. jul 2024 | 12:16

    Smesne izjave ? Posle toliko godina ,samo to imas da izjavis??? Neulazim u vase probleme ,ali ZIVOT je cudo,u kome UVEK se trazi zrtveno jagnje!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA