Olga Danilović nazadovala za čak 34 mesta! Srbija sada ima samo jednu teniserku u prvih 250 na svetu...

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Natalija Stevanović potonula posle Vimbldona

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović nazadovala je za čak 34 pozicije i sada se nalazi na 150. mestu sa 509 bodova na najnovijoj WTA listi koja je objavljena ovog ponedeljka.

Ona je od prošle godine branila titulu iz Baštada, pa je pad bio neminovan nakon Vimbldona. U Londonu je ispala na samom startu.

Drugorangirana srpska teniserka sada je Dejana Radanović i ona je nazadovala za tri mesta i trenutno je 254. igračica sveta sa 292 boda.

Ona je titulu drugog reketa Srbije uzela od Natalije Stevanović koja je Vimbldona nazadovala za 94 pozicije i sada je 286. teniserka na WTA listi. Podsetimo, Nišlijka je prošle godine igrala u trećem kolu Grend slem turnira.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje ubedljivo nalazi na prvom mestu WTA liste sa 11.285 bodova, dok je Amerikanka Koko Gof druga sa 8.173. Beloruskinja Arina Sabalenka je na trećoj poziciji sa 7.061 poenom.

Slede Kazahstanka Elena Ribakina, Italijanka Jasmin Paolini, Amerikanka Džesika Pegula, Kineskinja Ćinven Dženg, Grkinja Marija Sakari i Amerikanka Danijel Kolins. Pobednica Vimbldona, Čehinja Barbora Krejčikova je zabeležila napredak od 22 pozicije i trenutno se nalazi na 10. mestu na WTA listi.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović sa dečkom na planini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA