≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromna šteta! Miša Kecmanović izgubio od kvalifikanta u četvrtfinalu, imao otvoren put do samog finala

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poraz našeg tenisera i propuštena šansa

  • 1
Miomir Kecmanović Foto:Hongbo Chen / Actionplus / Profimedia

Kakva šteta... Srpski teniser, Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Istbornu u Engleskoj, pošto je poražen od kvalifikanta Maksa Parsela u dva seta posle oko sat i 25 minuta borbe - 0:2 (3:6, 6:7).

Australijanac očigledno ima pik na srpske tenisere na ovom turniru, jer je u prvom kolu uspeo da izbaci i našeg Lasla Đerea, doduše tada dosta teže, posle tri seta.

Poznatiji je Parsel kao dubl igrač, ali ga to nije sprečilo da danas pokaže sjajne servise i na taj način poremeti igru Miomira Kecmanovića.

U prvom setu egal je kratko trajao, jer je Maks uspeo da dođe do brejka na 3:1 i potom da ne dopusti ni brejk loptu našem teniseru.

Drugi set bio je vrlo sličan kada je njegov početak u pitanju, pošto je Parsel poveo sa 3:1 uz brejk i servirao je za pobedu nešto kasnije kada je Miša spasio meč loptu i tada konačno oduzeo servis rivalu.

Otišlo se u tajbrejk, delovalo je da pritisak sada mora da bude na strani Parsela, ali to nije bio slučaj. Stigao je Australijanac do 6:3, a potom je iskoristio drugu meč loptu.

U polufinalu, Parsel će igrati protiv Bilija Harisa iz Velike Britanije, koji je dobio Flavija Kobolija iz Italije u tri seta.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić pričao o podršci Novaka Đokovića na meču sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. jun 2024 | 16:45

    Hahahaha pa ocekivano. Svaka vest o ovim momcima je gubljenje vremena, kao i za zenski tenis. Pored Noleta su smesni svi ostali na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA