Bravo, Mišo! Kecmanović furiozno do četvrtfinala Istborna, naoštrio je reket pred sam početak Vimbldona

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sjajna igra srpskog tenisera protiv Sebastijana Baeza koji je bio četvrti nosilac

Fantastična pobeda! Srpski teniser, Miomir Kecmanović plasirao se u četvrfinale turnira u engleskom Istbornu, pošto je danas savladao Sebastijana Baeza iz Argentine u dva seta - 2:0 (6:3, 6:2)!

Odlično je igrao Miša, prepustio rivalu samo pet gemova, a pobeda dobija na težini kada se zna da je Baez trenutno na 18. mestu na ATP listi i da je bio postavljen za četvrtog nosioca u Istbornu.

Žreb se sada potpuno otvara Kecmanoviću da dođe sve do samog finala, jer realno gledano u tom delu žreba nije ostao niti jedan ozbiljniji protivnik.

Sledeći ko bi mogao da mu stane na crtu je ili Lorenco Sonego iz Italije ili Maks Parsel iz Australije koji je kvalifikant u borbi za polufinale, a u tom delu žreba preostali su još Žil Husi - Flavio Koboli i Bili Heris - Čarls Brum, koji se sastaju u međusobnim duelima u preostalim okršajima osmine finala.

U prvom setu, Kecmanović je napravio brejk za 4:2, potom ga je i ispustio u narednom gemu, ali se na svu sreću momentalno i povratio, pa je uzeo ovaj deo igre.

Drugi set bio je još bolji po Kecmanovića, koji je već na startu oduzeo servis Argentincu, a zatim je pred sam kraj u sedmom gemu napravio i ključni korak ka četvrtfinalu i pobedi još jednim brejkom.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović otkrio da li će i dalje igrati za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA