Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković od BBC-ja dobio pitanje da li će igrati na Vimbldonu, pa poslao poruku koja će obradovati sve

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne razmišljam o penzionisanju", naglasio je Đoković

  • 0
Novak Đoković, Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se u Londonu gde trenira nedelju dana pred početak Vimbldona, a samo malo više od dve sedmice nakon operacije kolena u bolnici "Ramsay Sante" u Parizu nakon povrede na Rolan Garosu.

I dalje nije jasno da li će Novak zaista i zaigrati na Vimbldonu, ali ga je novinarka BBC-ja, Laura Skot presrela na putu posle treninga i baš to i upitala. Da li možemo da ga očekujemo na travnatim terenima Ol Ingland Kluba?

- Ne mogu vam dati previše detalja, ali oporavak ide dobro, u pravom smeru svakog dana, po malo procenata je bolje. To mi daje nadu. I pretpostavljam da me to gura da nastavim. Imamo još nedelju dana, dosta vremena, da posle toga imam jasno stanje kada bude žreb.

Dodaje da će konačnu odluku doneti u saglasnosti sa timom.

- Pogledajte, nisam došao ovde da igram tri runde. Igraću samo ako znam... Nikada ne možete znati 100% šta će se desiti u prvom meču kada turnir krene. Ići ću dan po dan i na osnovu toga ću doneti odluku. Osećaj, zaključak, koji smo doneli tim i ja u narednih pet-šest dana. Ako znam da mogu da igram približno svom maksimumu ili maksimumu, ako ne, neko drugi će dobiti šansu.

O penziji, kaže, ne razmišlja, iako su njoj sve bliži Rafael Nadal i Endi Mari.

- Naravno! Zato sam ovde. Ne razmišljam o penziji. Želim da nastavim, bila je ovo drugačija godina nego ostale i ova povreda se desila u čudnom momentu na Rolan Garosu, to je prvi put da imam veliku povredu kolena u karijeri. Pokušavam da se izborim sa tim, u poslednje dve sedmice provodim dosta vremena sa timom i porodicom, možda mnogo više nego kada nisam povređen.

(Telegraf.rs)

Video: Evo koliko košta operacija meniskusa kolena: Ušli smo u bolnicu u kojoj je operisan Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA