Pojavio se video Novakovog treninga na Vimbldonu: Ohrabruje igra, ali jedna stvar baš brine...

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nole je posle operacije upseo da "dohvati" reket i sparinguje

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavlja se od povrede kolena, ali ga to nije sprečilo da dođe u London. Naime, Novak bi mogao da nastupi na Vimbldonu pre Olimpijskih igara, a njegova odluka još uvek nije konačana. 

Naime, srpski teniser se ove nedelje pojavio na terenima u vimbldonskom kompleksu, gde je odradio trening, i to, svega osam dana uoči početka prestižnog Grend slema.

Uz objavljene fotografije sa lica mesta, pojavio se i video koji je na društvene mreže postavio neko od navijača. Na njemu se vidi kako Novak "sparinguje" na travnatom terenu. Upravo ova činjenica, da je par nedelja posle operacije uspeo da stane na noge baš hrabri. Uz to, prethodnih dana Novak je postavljao vide na kojima je u teretani, na kojima radi vežbe i kondicione treninge, a sada se vidi kako trenira sa reketom, na terenu, kao da povrede nema.

Ipak, ono što zabrinjava jeste steznik oko kolena, koji jasno daje do znanja da nije sve baš tako savršeno kako izgleda.

Pogledajte deo kako Novak posle povrede kolena sparinguje u Londonu:

(Telegraf.rs)

Video: Birmančević pred medijima uoči meča sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA