Vreme čitanja: oko 1 min.

Medvedev šokantno izgubio u osmini finala Halea, Mari predao Tompsonu na Kvinsu posle pet gemova

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Loša igra ruskog tenisera

  • 0
Danil Medvedev Foto: AP/Tanjug

Ruski teniser, Danil Medvedev i trenutno peti na svetu šokantno je danas poražen u osmini finala turnira u nemačkom Haleu od Žižena Žanga iz Kine u tri seta - 1:2 (3:6, 6:2, 6:7).

Bio je ovo prilično dugačak meč, s obzirom na to da se igrao na travnatoj podlozi, pošto je potrajao dva sata i sedam minuta.

U prvom setu, brejk je "pao" u šestom gemu kada je Žižen imao čak četiri šanse da oduzme servis Danilu, dok je u drugom Rus uzvratio serijom od 4:0, koja ga je odvela do ubedljivih 6:2.

Umesto da na tom talasu i nastavi, Rus je ponovo ušao u nervozu. Lepo je krenuo brejkom u trećem setu, ali ga je odmah i izgubio, pa smo do kraja gledali ujednačenu borbu koja je otišla u tajbrejk.

Rus je tamo lepo krenuo, poveo sa 4:1, ali je na kraju došlo do senzacionalnog preokreta, pošto je do kraja meča Žižen napravio seriju 6:1 u tajbrejku i na kraju slavio pobedu.

Na turniru u Kvinsu videli smo, nažalost, brzu predaju Endija Marija posle samo pet gemova protiv Džordana Tompsona, koji je u momentu predaje Engleza imao 4:1 u svoju korist.

(Telegraf.rs)

Video: Rumun Florijan koji navija i za Srbiju na Euru, a otkrio je nepoznat detalj o Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA