Ivanišević o Novakovom urlanju na njega: "Kad mu je Marko ono rekao, samo sam gledao koga će od nas da ubije"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Zanimljiva scena iz čuvenog finala pre više od godinu dana

Sada već bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, dao je veliki intervju za Sport klub novinaru Saši Ozmu u kojem se dotakao trenutno najaktuelnije teniske teme u svetu - razlazu sa najboljim teniserom sveta.

Ivanišević je tom prilikom pričao i o mnogim aktuelnostima, a jedna od njih je i specifičan odnos sa najboljim teniserom sveta.

Iako je Novakov tim uvek funkcionisao kao porodica, na terenu je bilo situacija kada nije bilo baš prijatno biti u boksu Đokovića, posebno kada je nervozan i kada mu na terenu ne ide najbolje.

Često je Nole umeo da se "isprazni" na svojim najbližima, koji su i navikli na to da budu njegov "izduvni ventil", pa je jednu takvu situaciju opisao i Ivanišević, a to je bilo pre godinu dana u Australiji, kada je u finalu Adelejda Novak igrao protiv Korde.

Novaku tada nije išlo dobro, igrao je iscrpljujuće finale, imao je problem sa povredom, a i rival je igrao najbolji meč karijere.

Nole se u jednom momentu obratio svom boksu u želji da dobije savet, a konkretno je pitao svog brata Marka šta da radi, ima li on rešenje za problem na terenu.

Ivanišević je otkrio i šta mu je Marko u tom trenutku rekao.

- Kad je u Adelejdu igrao finale sa Kordom. "Piči" sunce, niti mi šta vidimo, ludilo na terenu, Korda igra neverovatno, on gubi set, Korda bolji u tom trenutku, a sve je blizu metar od nas. I pita on nas šta da radi, pa govorim ja, govori Čarli (Karlos Erera Gomez prim. aut.) i u jednom trenutku bio mu je i brat Marko tamo i on pita "Mare, šta da radim?" i Marko ga gleda tri sekunde i kaže "Pronađi unutrašnji mir u sebi", on se okreće... Ja sam na podu, mislio sam koga će prvo da ubije, mene, Mareta ili Čarlija... Prođe pet minuta, on potpuno preokrene tok meča i dobije taj meč - ispričao je Ivanišević.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

(Telegraf.rs)

Video: Nole trenirao sa ženom i decom u Monaku: Taru učio kapoeru, Stefan skakao udalj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    3. april 2024 | 14:27

    Buraz mu ga je rekao. "Aj ne jedi pite nego igraj tenis".

  • Nena

    3. april 2024 | 18:21

    Moje misljenje je da obojica ostanete dostojni svoga Imena.Dok je funkcionisalo bili ste zajedno vise ne Idee.Boze moj svako svojim putem.Nemoj da kvarite odnos.On novog Trenera a Goran novog kandidata i cao.

  • Joe

    3. april 2024 | 14:27

    Šta isprča ovo je bio pravi horor,evo još mi klecaju kolena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA