Javila se čuvena Nadalova navijačica: Rafa je svima zabranio jednu stvar tokom treninga, evo sa kim sparinguje

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Španac je zabranio fotkanje i snimanje u Akademiji

Iako je prijavljen za masters u Monte Karlu, španski tensier Rafael Nadal najverovatnije će odustati od turnira koji je tokom karijere osvajao čak 11 puta!

S druge strane, očekuje se da se Rafa nedugo posle njega pojavi na mastersu u Madridu, dok jedna od njegovih najvatrenijih navijačica, izvesna Fran, javlja da Bik sa Majorke uveliko trenira u svojoj Akademiji!

Fran je devojka koja očigledno radi u Rafinoj Akademiji, a na društvenim mrežama je objavila da je Španac u utorak sparingovao sa dvojicom mladih tenisera - Jaroslavom Deminom i Naojom Hondom.

Dan ranije Nadal je na terenu bio samo sa Deminom, inače momkom koji je pošle godine bio najbolji junior sveta, a ono što je zanimljivo jeste da su fotografije i video snimci sa terena zabranjeni.

Tko barem tvrdi Fran i ističe da je planirano da Rafa na terenu ostane oko dva sata, kao i da po Nadalovom dolasku u Akademiju važi pravili da niko ne sme ništa da snima. Gledanje treninga je moguće, ali uz poštovanje pravila.

Vi u nastavku možete pogledati i fotografije pomenute Nadalove navijačice:

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA