Nadal propušta još jedan veliki turnir! Povreda je jača od Španca, i dalje neće da koristi svoj zaštićeni rang

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rafa će se fokusirati na evropsku turneju

Španski teniser, Rafael Nadal neće nastupiti na predstojećem turniru u Majamiju zbog povrede zadobijene na australijskoj turneji. To je potvrđeno spiskom tenisera koji konkurišu za mesto na ovom nadmetanju na Floridi, a gde Rafa nije iskoristio svoj zaštićeni rang.

Španac se polako priprema da se vrati na teren, a prioritet je dao evropskoj turneji i turnirima u Monte Karlu, Barseloni, kao i u Madridu, a potom i u Rimu i Rolan Garosu. Svi oni se za sada nalaze u kalendaru Nadala, piše španska Marka.

Poslednji put kada je Rafael Nadal nastupio u Majamiju je bilo pre čak sedam godina, kada je poražen u finalu od Rodžera Federera.

Podsetimo, njega je povreda sprečila da se vrati na Australijan open, pošto je doživeo nelagodu tokom četvrtfinala Brizbejna, koji je trebalo da mu posluži kao priprema za prvi Grend slem.

Očigledno je da povratak na teren malo traje i Nadal postepeno pokušava da se vrati na svoje noge.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Đoković, Alkaraz, Medvedev i Siner će dominirati u nastavku sezone"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    21. februar 2024 | 21:58

    Ista taktika kao Federer, vise od dve godine je odlagao penzionisanje. Pojavljivao se na nekom turniru jednom ili dva puta godisnje pa kobajagi povreda i tako odugovlacenje zbog sponzora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA