Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BAJA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Profesor

    17. decembar 2023 | 07:50

    Sećam se te godine, kada je Goran Ivanišević osvojio Vimbldon. Koliko sam samo tada bio "zavidan" Hrvatima ali, ipak mi je istovremeno, bilo i drago da je neko sa "naših" prostora uspeo da se "ugura", među "odabrane" i konačno osvoji "nezvanično prvenstvo sveta"!!! Sa erom Đokovića, ja imam osećaj, kao da nam gospod Bog poručuje da smo svi mi, zajedno, i samo ZAJEDNO, jači od svega i nepobedivi!!! I onda dođe Ivanišević, bez ikakvih skrupula, i stane uz "našeg" Noleta i dá mu "ono" što mu je trebalo da "gazi" ceo svet u dobu, kada to nikome drugome uspevalo nije!!! Eto nam svima, opet su to zajedno Hrvat i Srbin, kao i kada je Crvena Zvezda, jedna "Juga" u malom bila pobednik Kupa ŠAMPIONA i još mnogo primera ima za slične uspehe...Ivanišević je poseban po tome, jer je "nadvisio" sebe i pristupio, da tako kažem, "srpskom" timu i pored nesreća koje su "iznedrile" devedesete. Neće ga nikada voleti ni hrvati ni srbi ali on će i pored toga ostati "VELIČINA"!!! A istovremeno i bolji od svih nas!!! Zato je zaslužio titulu najboljeg trenera ali je razlog suviše "jak" za ceo svet i "neprikladan" za svetsku politiku!!! Zato ćeš ti, Gorane, biti priznat i podržan od nas, istinskih sportista i patriota, sa svih strana ove naše, nesrećne, bivše Jugoslavije...

  • BAJA

    16. decembar 2023 | 14:16

    Pokvareni idioti danas vladaju i kroje gace kako njima pase. Sta su sve radili protiv Noleta koje mi jos neznamo, nista cudno od njih da Balkancu nedaju zasluzeno. Uvek su oni rovili protiv Balkana. Nole ih je unistio talentom i tu mu nemogu nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA