Rusedski stao u odbranu Đokovićevog trenera: "Nagradu zaslužuje samo jedan čovek..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Novak je i ovu godinu završio kao prvi na rang listi

Mnogi smatraju da je Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, trebao da osvoji nagradu za trenera godine, a jedan od njih je i bivši četvrti teniser sveta Greg Rusedski.

Nagradu je uzeo dvojac Simone Vanjoci i Daren Kejhil, ljudi koji su vodili Janika Sinera do četvrtog mesta na svetu, kao i prve masters titule u karijeri.

Đoković je na Instagram priči čestitao protivniku, ali u isto vreme podržao svog trenera, sa čim je Rusedski saglasan.

- Čudno… Bio je na jedan meč do kalendarskog slema, ima 24 grend slem titule. Daren Kejhil je odradio sjajan posao sa Sinerom, ali samo jedan čovek zaslužuje nagradu za trenera godine – to je Goran. Teže je ostati na vrhu nego do njega doći, pogotovo sa 36 godina - napisao je Rusedski.

(Telegraf.rs)

Video: Teorija zdravlja: Da li šahisti moraju da se pripremaju fizički i da vode računa o hrani?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAJA

    16. decembar 2023 | 14:16

    Pokvareni idioti danas vladaju i kroje gace kako njima pase. Sta su sve radili protiv Noleta koje mi jos neznamo, nista cudno od njih da Balkancu nedaju zasluzeno. Uvek su oni rovili protiv Balkana. Nole ih je unistio talentom i tu mu nemogu nista.

  • Profesor

    17. decembar 2023 | 07:50

    Sećam se te godine, kada je Goran Ivanišević osvojio Vimbldon. Koliko sam samo tada bio "zavidan" Hrvatima ali, ipak mi je istovremeno, bilo i drago da je neko sa "naših" prostora uspeo da se "ugura", među "odabrane" i konačno osvoji "nezvanično prvenstvo sveta"!!! Sa erom Đokovića, ja imam osećaj, kao da nam gospod Bog poručuje da smo svi mi, zajedno, i samo ZAJEDNO, jači od svega i nepobedivi!!! I onda dođe Ivanišević, bez ikakvih skrupula, i stane uz "našeg" Noleta i dá mu "ono" što mu je trebalo da "gazi" ceo svet u dobu, kada to nikome drugome uspevalo nije!!! Eto nam svima, opet su to zajedno Hrvat i Srbin, kao i kada je Crvena Zvezda, jedna "Juga" u malom bila pobednik Kupa ŠAMPIONA i još mnogo primera ima za slične uspehe...Ivanišević je poseban po tome, jer je "nadvisio" sebe i pristupio, da tako kažem, "srpskom" timu i pored nesreća koje su "iznedrile" devedesete. Neće ga nikada voleti ni hrvati ni srbi ali on će i pored toga ostati "VELIČINA"!!! A istovremeno i bolji od svih nas!!! Zato je zaslužio titulu najboljeg trenera ali je razlog suviše "jak" za ceo svet i "neprikladan" za svetsku politiku!!! Zato ćeš ti, Gorane, biti priznat i podržan od nas, istinskih sportista i patriota, sa svih strana ove naše, nesrećne, bivše Jugoslavije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA