Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se može kad se Srbi slože: Đoković i Međedović zajedno treniraju za Australijan open!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

To je potvrdio Hamadov trener

  • 1
Novak Đoković i Hamad Međedović Foto: TSS

Srpski teniseri Novak Đoković i Hamad Međedović zajedno će se pripremati za novu sezonu, kao i na prvi Grend slem turnir, Australijen open, koji je na programu u januaru, što je potvrdio i trener mladog Međedovića, Viktor Troicki.

Hamad Međedović je nedavno osvojio turnir ATP "Next gen", iliti nove generacije, čime je nezvanično postao i najbolji mladi teniser sveta, a, ambicije za iduće sezonu su i ogromne, pošto se sa Novakom priprema za Australijan open.

To je za "Sport klub" potvrdio i Viktor Troicki, trener Hamada Međedovića.

- Dobili smo poziv od Novaka i njegovog tima da budemo zajedno na pripremama. Do kraja decembra smo u Dubaiju, a onda odatle zajedno idemo na Junajted kup u Pert. Naravno, Novak će igrati singlove, Hamad će biti tamo kao drugi igrač, i siguran sam da će mu značiti sve to vreme provedeno uz Novaka. Prvi turnir na kojem će igrati jeste Australijan open

Đoković i Međedović često su u prethodnom periodu dosta trenirali zajedno, pošto su učestvovali na Dejvis kupu u Malagi, gde je Srbija zaustavljena u polufinalu ovog turnira.

Inače, Međedović je godinu završio kao 113. na ATP listi pa će kroz kvalifikacije morati u Melburnu da izbori plasman na Australijan open. Dok je Đoković neko ko je već 10 puta podizao ovaj trofej u Melburnu

(Telegraf.rs / N.M.)

Video: Serbia open žreb: Nole u prvom kolu slobodan, u drugom ide na najvećeg talenta Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA