Vreme čitanja: oko 1 min.

Međedović se posle titule najboljeg mladog tenisera setio Novaka: "Srećan sam što idem Đokovićevim stopama"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće Hamad veliki šampion

  • 10
Hamad Međedović Foto: Instagram.com

Pobedom u finalu ATP Next Gen turnira u Džedi nad Arturom Fisom iz Francuske, Hamad Međedović krunisan je za najboljeg mladog tenisera nove generacije.

On je slavio nad daleko bolje rangiranim Francuzom, a posle pobede je istakao da mu je ovo mnogo značilo na psihološkom planu.

- Neverovatan osećaj. Jako sam emotivan, pogotovo što sam na poslednjih nekoliko turnira gubio tako što sam propuštao meč lopte. Posle četvrtog seta sam se plašio da se to ne ponovi, ali uspeo sam da se probudim ponovo u petom setu i da dobijem - rekao je Hamad.

Setio se i Novaka Đokovića, koji mu je bio od velike pomoći na početku karijere.

- Lepa je to stvar, nas dvojica iz Srbije. On je osvojio veliki Masters, onaj pravi, a ja ovaj za mlade. Velika je to stvar, naravno, srećan sam što idem Novakovim tragom na neki način - izjavio je Međedović.

Da li može Hamad više u 2024. godini?

- Daće mi sigurno samopouzdanja za 2024. godinu. Fis je sjajan igrač, na ATP listi je mnogo bolji od mene. On je među 40 najboljih sa razlogom - pohvalio je rivala Hamad.

(Telegraf.rs)

Video: Novak trenira u Crnoj Gori: Žestoko spremanje za Madrid uz maksimalnu motivaciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    3. decembar 2023 | 11:28

    Bravo Hamade majstore, želim ti da budeš kao Nole...

  • Deki

    3. decembar 2023 | 14:00

    Cestitke i sve najbolje u karijeri Hamade majstore!!! Isto cestitke i Bogdanu Obradovicu koji je od pocetka verovao u tebe i tvoju veliku karijeru. SRECNO!!!!

  • Раша

    3. decembar 2023 | 14:17

    Имамо други случај са Хемшинима који су исламизирани Јермени, " Бошњаци " су исламизирани Срби. Ислам данас прети видели смо синоћ у Паризу шта се дешава

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA