Vreme čitanja: oko 1 min.

Siner otkrio šta ga je to vodilo u dva meča sa Đokovićem sinoć: "Bilo je to pravo zadovoljstvo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani večeras igraju za "salataru" protiv Australijanaca

  • 1
Janik Siner, Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Italijani su juče posle preokreta uspeli da savladaju Srbiju u Dejvis kupu sa 2:1 i da se tako plasiraju u veliko finale, gde ih danas čeka Australija. Posle trijumfa Miše Kecmanovića u singlu izgubio Novak Đoković, a onda su obojica zajedno pali u dublu.

Može se reći da je Janik Siner bio vesnik svih noćnih mora srpskog tima u Malagi, pošto je prvo savladao najboljeg na svetu, a onda je sa Lorencom Sonegom fenomenalno odigrao i u dublu.

Posle pobede, na konferenciji za štampu, naravno, imao je samo reči hvale za sebe i za svoj tim.

- Išli smo na svaki poen. Pomoglo nam je kada smo izdržali na 0:40 i tri brejk lopte, pre svega zbog samopouzdanja, naročito kada sam sam dobio Novaka u singlu. Nije bilo lako igrati odlučujući meč u dublu u polufinalu. Ipak, bilo je to pravo zadovoljstvo, dobro smo sve odradili - rekao je Siner.

I njegov partner u dublu, Lorenco Sonego bio je više nego zadovoljan trijumfom u dublu, ali je sve zasluge dao svom partneru Sineru.

- Mnogo je bilo emocija. Srećan sam zbog finala, ovo nam je prvo. Neverovatan osećaj. Volim da igram sa ovim momcima i delim teren sa Janikom. Njemu idu sve zasluge, sjajan je igrač i danas je sjajno odradio posao - rekao je Sonego.

(Telegraf.rs)

Video: Novak, Viktor i Miša potonuli na konferenciji: Njihovi pogledi sve govore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. novembar 2023 | 08:58

    A jesu li stigli rezultati Sinerove doping kontrole!? Molim,molim a! Šta kažu,nisu još! Čeka ćemo jer nada poslednja umire a sumnja ostaje večno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA